Supremul Consiliu de Grad 33 și Ultim - Ritul Scoțian Antic și Acceptat din România

Supremul Consiliu de Grad 33 și Ultim

al Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România

A 52-a Conferința a Suveranilor Mari Comandori din Europa și Țările Asociate – 6-9 octombrie 2016, la București

România, prin Supremul Consiliu al Ritului Scoțian Antic și Acceptat, a fost organizatoarea și gazda celei de a 52-a Conferințe a Suveranilor Mari Comandori din Europa și Țările Asociate, în perioada 6-9 octombrie 2016, la București.

La acest eveniment au fost prezenți delegați și observatori din Anglia, Germania, Scoția, Luxembourg, Turcia, Grecia, Elveția, Cipru și România. Au urat succes Suveranului Mare Comandor al Supremului Consiliu din România și participanților la Conferință, exprimându-și regretul că nu au putut participa la Conferință din cauza schimbării datei, Supremele Consilii din SUA-Jurisdicția Sud, SUA-Jurisdicția Nord, Canada, Olanda, Portugalia, Austria și Estonia.

Pentru următorii doi ani, în unanimitate, Conferința a ales ca Președinte al acestei Organizații pe Prea Puternicul și Ilustrul Frate Stelian Nistor,33°, Suveranul Mare Comandor al Supremului Consiliu din România iar ca Vice-Președinte pe Prea Puternicul și Ilustrul Frate Eberhard Desch, 33°, Suveranul Mare Comandor al Supremului Consiliu din Germania.

Organizarea Conferinței și alegerea ca Președinte a Suveranului Mare Comandor al Supremului Consiliu din România reprezintă cea mai mare izbândă internațională reală și concretă a Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România în cei 135 ani de existență.

În data de 7 octombrie au avut loc sesiunile Comisiilor de specialitate și sesiunea plenară a Conferinței, iar în data de 8 octombrie, delegațiile țărilor participante au fost primite de către Președintele Camerei Deputaților a Parlamentului României, domnul Florin Iordache. În aceeaşi seara a avut loc cina de gală în Sala I.G. Duca a Palatului Parlamentului la care au participat si invitaţi de onoare.

Toate delegațiile participante și-au exprimat bucuria față de succesul acestei ediții a Conferinței. Conducătorii delegaţiilor prin cuvântările lor au mulțumit Suveranului Mare Comandor și Supremului Consiliu din România pentru organizarea excepțională a întregului eveniment.

 

Delegații participanți la cea de a 52-a Conferință a Suveranilor Mari Comandori din Europa și Tările Asociate

Delegații participanți la cea de a 52-a Conferință a Suveranilor Mari Comandori din Europa și Tările Asociate

 

 

12 decembrie 2016
Conferinta Suveranilor Mari Comandori
7

Raport anti plagiat

Raport Sistemantiplagiat.ro (97% plagiat) – teza doctorului Radu Ninel Bălănescu