Supremul Consiliu de Grad 33 și Ultim - Ritul Scoțian Antic și Acceptat din România

Supremul Consiliu de Grad 33 și Ultim

al Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România

Interviul PP&IL FR Stelian Nistor acordat Aleph News

Mediafax, București, 09.08.2021 – Stelian Nistor, Suveranul Mare Comandor al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România, a răspuns întrebărilor lui Bogdan Nicolae, realizatorul emisiunii InSecuritate de la Aleph News. Este prima oară când un responsabil masonic de asemenea nivel acceptă să ridice un colţ din voalul de mister ce învăluie organizaţia. Stelian Nistor a răspuns deschis iar, acolo unde cuvintele puteau da naştere la interpretări ambigue, a făcut apel la parabole.

Aleph News, București, 07.08.2021. – Stelian Nistor: „Masoneria, mai aproape de adevăr“

  • Moment exclusiv și inedit în cadrul emisiunii ,,InSecuritate”, de la Aleph News. Stelian Nistor rostește Jurământul Ritului Scoțian din România.
  • Stelian Nistor: ,,Caritatea este principala activitate a noastră, în afara organizației. Sprijinim preponderent excelența!”
  • Stelian Nistor: ,,Țara noastră a găzduit în anul 2016, Conferința Suveranilor Mari Comandori din Europa și Țările Asociate, un eveniment care la noi probabil va mai fi peste 180 de ani”.
  • Stelian Nistor: ,,Pregătim în fiecare zi momentul în care vom deveni înaintașii celor care vor veni”.

Interviul Suveranului Mare Comandor Prea Puternicul si Prea Ilustrul Frate Stelian Nistor, 33°, Vicepresedinte in exercitiu al Conferintei Suveranilor Mari Comandori din Europa si Tarile Asociate poate fi urmarit aici:


Stelian Nistor: „Masoneria, mai aproape de adevăr”

 

 

 

9 august 2021
SC al RSAA România
7