Supremul Consiliu de Grad 33 și Ultim - Ritul Scoțian Antic și Acceptat din România

Supremul Consiliu de Grad 33 și Ultim

al Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România

„Ziua Consiliilor Kadosh” – 2024

 

Vineri 12.01.2024 (cu o zi mai devreme faţă de data consacrată) a fost sărbătorită Ziua Consiliilor Kadosh în cadrul unui banchet la care au fost prezenţi membri ai Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România reprezentând Consiliile Kadosh din București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanţa şi Iaşi, precum şi o delegaţie a Supremului Consiliu al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România. In acest fel s-a reeditat evenimentul deosebit ce a avut loc şi cu an în urmă.

De aceasta dată, în deschiderea banchetului, fiecare Consiliu Kadosh prezent a adresat un mesaj prin conducătorul delegaţiei şi a rostit un toast ritual iar la final, Suveranul Mare Comandor al Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România, PP& Il Fr. Stelian Nistor, 33, GC, s-a adresat celor prezenţi.

De asemenea, tot în deschidere, a fost prezentată lucrarea „De ce ne întâlnim noi astăzi?” Lucrarea ce la final dă răspunsul: «Pentru că suntem datori a ne reaminti și a da glas permanent crezului dintâi al înaintașilor noștri, că tot ceea ce simțim și înfăptuim în și întru francmasonerie, în și întru fiecare clipă a vieților noastre, are un profund rost divin: „Non nobis, Domine, non nobis, sed Nomini tuo da gloriam”!»

Cuvantul Suveranului Mare Comandor, PP&IL Fr. Stelian NIstor 33°, GC

Cuvantul Suveranului Mare Comandor, PP&IL Fr. Stelian NIstor 33°, GC

Banchetul Consiliilor Kadosh

Banchetul Consiliilor Kadosh

Supremul Consiliu de Grad 33 si Ultim la Banchetul Consiliilor Kadosh

Supremul Consiliu de Grad 33 si Ultim la Banchetul Consiliilor Kadosh

16 ianuarie 2024
Consiliul Kadosh nr 19 București
7