Supremul Consiliu de Grad 33 și Ultim - Ritul Scoțian Antic și Acceptat din România

Supremul Consiliu de Grad 33 și Ultim

al Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România

Mulțumiri din Grecia – mesajul Suveranului Mare Comandor

În aceste zile, Grecia a fost și este victima incendiilor de pădure. Este bine cunoscut faptul că alături de alte națiuni și România a trimis echipe specializate în lupta împotriva acestor dezastre. Noi toți am aflat că presa elenă s-a întrecut în elogii aduse acestor specialiști pentru modul profesional și eficient în care și-au desfășurat activitatea.


Mândri suntem de concetățenii noștri! Mai mult, iată că pe adresa Supremului Consiliu am primit o scrisoare de mulțumire către autoritățile din România care au ajutat Grecia prin personal uman și resurse materiale.


Scrisoarea este semnată de însuși Suveranul Mare Comandor al Supremului Consiliu pentru Grecia al Ritului Scoțian Antic și Acceptat PP Fr Evangelos Biniaris 33o.


Această scrisoare se vrea o expresie a puternicei legături frățești dintre Supremele Consilii din România și pentru Grecia. De asemenea, este o dovadă a recunoașterii reciproce întru prosperitatea Ritului Scoțian Antic și Acceptat.

16 august 2021
7
Ce NU este Masoneria?

Ce NU este Masoneria?

Pe canal 33, în cadrul emisiunii Oameni și Carți, PP & Il Stelian Nistor, Il Vasile Zecheru și domnul Sorin Lucaci au discutat despre ”Ce nu este masoneria? ”