Supremul Consiliu de Grad 33 și Ultim - Ritul Scoțian Antic și Acceptat din România

Supremul Consiliu de Grad 33 și Ultim

al Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România

Canada salută Sesiunea Națională a Ritului Scoțian din România!

Supremul Consiliul 33° al Ritului Scoțian Antic și Acceptat al Francmasoneriei din Canada, prin cea mai autorizată voce a sa, cea a  Il. Fr. Robert S. Whitmore, 33° Suveranul Mare Comandor, a trimis un mesaj de salut în preajma desfășurării Sesiunii Nationale a Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România! În scrisoare mai există un pasaj pe care vă îndemnăm să-l descoperiți și să-l judecați singuri .

 

28 Aprilie 2022

P.Il. Fr. Stelian Nistor, 33°
Suveran Mare Comandor
Supremul Consiliu din România

Dragă Suveran Mare Comandor Stelian Nistor, 33°

Îmi face mare plăcere să vă transmit, atât ție personal, cât și tuturor Fraților de Rit Scoțian din România, salutări și cele mai bune urări din partea Supremului Consiliul 33° al Ritului Scoțian Antic și Acceptat al Francmasoneriei din Canada și a tuturor Fraților noștri de Rit Scoțian. Este minunat că puteți organiza o Sesiune Națională a Supremului Consiliu al Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România pe 7 mai, după lunga perioadă de suspendare cauzată de pandemie și sunt sigur că sunteți toți foarte bucuroși să vă întâlniți din nou în persoană.

De asemenea, doresc să îți exprim ție și fraților tăi admirația noastră, deoarece voi și țara voastră acordați cu curaj un ajutor umanitar extraordinar numeroșilor refugiați ucraineni care caută refugiu în România. Rareori principiul nostru călăuzitor de dragoste frățească a fost pus la o astfel de încercare ca acum, și, prin acțiunile și bunăvoința voastră, cu toții demonstrați lumii și puneți în practică valorile și înaltele idealuri ce există în întreaga noastră familie a Francmasoneriei și mai ales în Ritul Scoțian.

Felicitări, Fraților. Puteți fi mândri de tot ceea ce faceți. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu voi întotdeauna, dar mai ales în aceste momente foarte dificile.

Cu dragoste frățească,
Ill. Bro. Robert S. Whitmore, 33° Sovereign Grand Commander

 

 

29 aprilie 2022
Ritul Scoțian Antic Acceptat Canada
7