Supremul Consiliu de Grad 33 și Ultim - Ritul Scoțian Antic și Acceptat din România

Supremul Consiliu de Grad 33 și Ultim

al Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România

Ținuta Comună a Lojilor de Perfecție, Iași – 01.06.2024

Pe data de 1 Iunie 2024 a avut loc la Iași, în Sala Henri Coandă de la Palatul Culturii, Ținuta Comună a Lojilor de Perfecție: “Lux in Tenebris” Nr.14, Or. Iași, “Iancu Cavaler de Flondor” Nr. 63, Or. Suceava, “Grigore T Goilav” Nr. 69, Or. Botoșani și “Ex Oriente Lux” Nr. 79, Or. Bacău, în prezența Suveranului Mare Comandor, Prea Puternicul și Ilustrul Frate Stelian Nistor, 33º, a Membrilor Supremului Consiliu, dar și a unui număr mare de Frati veniți chiar și din cele mai îndepărtate oriente ale țării.

A fost un eveniment masonic de o frumusețe și de o încărcătură emoțională aparte, prilej cu care un număr de 20 de Frați au fost inițiați în RSAAR, primind Gradul 4, de Maestru Secret.

Implicarea lor în  Lojile de Perfecționare din Orientele de origine (Iași, Bacău, Oradea, Constanța, București și Brașov) va fi cu siguranță, benefică în consolidarea Ordinului nostru.

Mulțumesc tuturor Fraților participanți, mulțumesc deasemeni și tuturor celor care s-au implicat în organizarea și buna desfășurare a acestei Ținute speciale!

“Mergem înainte!” cum spune Suveranul Mare Comandor, mergem cu pași repezi către Conferința Mondială a Supremelor Consilii ale RSAA, care se va ține pentru prima oară în România, in 8-9-10 Mai 2025. Dumnezeu asează lucrurile în felul lui Perfect!

Întreit Puternic Maestru,
Loja de Perfecție: “Lux in Tenebris” Nr.14, Or. Iași

 

Ținută Iași - Drapelul tricolor

Ținută Iași – Drapelul tricolor

Ținută Iași - Delegația Supremului Consiliu

Ținută Iași – Delegația Supremului Consiliu

Ținută Iași - Templu

Ținută Iași – Templu

Ținută Iași - Deschiderea lucrărilor

Ținută Iași – Deschiderea lucrărilor

 

Suveranul Mare Comandor PP&IL Stelian NISTOR, 33º oferind Baniera de Lojă Organizatoareato

Suveranul Mare Comandor PP&IL Stelian NISTOR, 33º oferind Baniera de Lojă Organizatoare a Conferinței Mondiale a Supremelor Consilii – București, România 2025

4 iunie 2024
Ținută Iași - 01.06.2024 - Coloane
7