Supreme Council of 33rd and Last Degree of the Ancient
and Accepted Scottish Rite of Romania

Ritul Scoțian Antic și Acceptat din România propune

Ritul Scoțian Antic și Acceptat din România este cel mai vechi Rit din țara noastră, apărut acum 135 ani, rit care își propune să promoveze valori umane și spirituale, atât între membrii acestuia, cât și în societatea civilă.

Supremul Consiliu al Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România își propune ca Ordinul nostru să fie o organizație masonică recunoscută, respectată și prețuită, de către membrii ei, de către lumea masonică și de către societate, pentru idealurile pe care le promovează, pentru acțiunile sale filantropice și sociale, precum și pentru contribuția pe care frații din Ritul Scoțian o aduc în comunitățile în care trăiesc și își desfășoară activitatea.

Pe lângă activitatea rituală, desfășurată în cadrul Corpurilor Rituale ale Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România, Ordinul nostru derulează numeroase alte activități cu scopul de a sprijini valorile naționale și de a promova imaginea țării noastre în lume.

Pentru a afla mai multe despre istoria noastră, despre noi astăzi și despre ultimele noastre realizări, vă invităm să vizitați acest site.

valori umane și spirituale