Supremul Consiliu de Grad 33 și Ultim - Ritul Scoțian Antic și Acceptat din România

Supremul Consiliu de Grad 33 și Ultim

al Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România

Ce NU este Masoneria?

Pe Canal 33, în cadrul emisiunii Oameni și Cărți, Prea Puternicul și Ilustrul Frate Stelian Nistor împreună cu Ilustrul Fr Vasile Zecheru au raspuns la întrebarea ”Ce NU este Masoneria?”

 

Cel interesat sincer de cunoaşterea fenomenului iniţiatic va lua contact, pe parcursul acestui videoclip, cu o abordarea inedită, rezultată firesc în urma inversării voite a sensul interogaţiei obişnuite. Ca atare, în loc de întrebarea banală Ce este Masoneria?, căutătorul de adevăr va fi invitat să participe interactiv la soluţionarea unei interogaţii insolite dar şi deosebit de lucrative: Ce NU este Masoneria? Rând pe rând, cei doi invitaţi, S.M.C. – Prea Puternicul și Ilustrul Frate Stelian Nistor şi Ilustrul Fr Vasile Zecheru răspund cu ingeniozitate şi cu o solidă argumentaţie la întrebările complexe care le sunt adresate de către moderatorul emisiunii, domnul Sorin Lucaci.

Emisiunea de la Canal 33 poate fi urmarita pe acest link.

 

Pentru cei interesați de mai multe materiale video legate de activitatea Ritului Scoţian Antic şi Acceptat din România le recomandăm să umărească răspunsunsurile Suveranului Mare Comandor PP & Il Stelian Nistor la întrebările adresate de Bogdan Nicolae, realizatorul emisiunii InSecuritate de la Aleph News. 

 

25 noiembrie 2021
Ce NU este Masonerie?
7